Ma t/m vr 8.00 tot 17.00 uur | Laden lossen vrijdag tot 12:00

Eigen haal en breng service

Wij beschikken over diverse voertuigen en aanhangers zodat wij jouw product veilig en zorgeloos kunnen ophalen. Geef het aan in je aanvraag zodat wij dit mee kunnen nemen in de offerte. 

RVS Beitsservice Brabant gaat meer dan zorgvuldig om met je product, wanneer we het komen halen wordt het al met de grootst mogelijke zorg vervoerd. Na behandeling in één van onze baden en na afwerking, wordt je product met diezelfde zorg geretourneerd. Ons enige criterium van succes is een tevreden klant.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Las-Pers Roosterfabriek, producent en leverancier van roosters en traptreden over RVS Beitsservice: 'Onze producten worden al sinds jaren bij Werkvreugde gebeitst en gepassiveerd. Wij zijn super tevreden over de snelheid, de kwaliteit en de service van jullie bedrijf, bedankt en ga zo verder!'    

Fred van Haaren

Terugbel verzoek

Jouw product laten RVS beitsen en passiveren? Bij het beitsen van RVS wordt het roestvaststaal behandeld met een beitsmiddel, bestaande uit o.a. waterstoffluoride en salpeterzuur. Hierdoor worden alle carbides en ijzerdelen als het ware 'opgegeten'. Wil je meer weten over hoe wij jouw product kunnen veredelen.