Ma t/m vr 8.00 tot 17.00 uur | Laden lossen vrijdag tot 12:00

Kwaliteit uit Brabant!

RVS Beitsservice is al sinds 1962 gevestigd in Oss en is dé specialist op het gebied van het hoogwaardig beitsen van je RVS product!

20 jaar geleden zijn wij begonnen met het beitsen en passiveren van producten. Dit was ontstaan omdat wij werkzaam zijn in de superjachtbouw.
De klanten eisten dat de producten die gelast waren ook gebeitst zouden worden om corrosie te voorkomen. Deze klanten wilden natuurlijk de hoogste kwaliteit. 

We zijn toen begonnen in een zeecontainer met een kleine beitsbad, maar omdat wij steeds meer vraag van de omliggende bedrijven in Oss maar ook de omliggende gebieden kregen zijn we steeds meer gaan uitbreiden.
Nu, na 20 jaar ervaring met beitsen, hebben we een professionele hal die van alle gemakken voorzien is. We kunnen zelfs beitsen volgens de ASTM A 380M norm met gecertificeerde rapportages.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Las-Pers Roosterfabriek, producent en leverancier van roosters en traptreden over RVS Beitsservice: 'Onze producten worden al sinds jaren bij Werkvreugde gebeitst en gepassiveerd. Wij zijn super tevreden over de snelheid, de kwaliteit en de service van jullie bedrijf, bedankt en ga zo verder!'    

Fred van Haaren

Terugbel verzoek

Jouw product laten RVS beitsen en passiveren? Bij het beitsen van RVS wordt het roestvaststaal behandeld met een beitsmiddel, bestaande uit o.a. waterstoffluoride en salpeterzuur. Hierdoor worden alle carbides en ijzerdelen als het ware 'opgegeten'. Wil je meer weten over hoe wij jouw product kunnen veredelen.